Oletko loman tarpeessa?

*) Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %.
Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.


Rahoita lomasi edullisesti

Oletko loman tarpeessa ja tarvitsetko nopeasti lainaa äkkilähdön rahoittamiseen? Tai suunnitteletko perheen seuraavaa lomamatkaa hyvissä ajoin, ilman mahdollisuutta säästää koko summaa etukäteen? Jätä lomasi rahoituksen kilpailutus meille. Me autamme löytämään edullisimman ja sopivimman lainavaihtoehdon vaivattomasti, yhdellä helpolla hakemuksella. Saamme vastaukset yli kymmeneltä pankilta erittäin nopeasti, jotta voit taas luottavaisin mielin edetä lomasuunnitelmiesi kanssa.