Rahoita asunnonvaihtosi

*) Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %.
Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.


Rahoitusta asunnonvaihdon haasteisiin

Löytyikö unelmien asunto yllättäen ja tarvitsetko käsirahan nopeasti? Kaipaatko rahaa tilapäiseen vuokra-asuntoon? Tai tarvitsetko nopeasti rahoitusta uuden asunnon remonttiin tai muihin hankintoihin? Asunnonvaihdon yhteydessä voi tulla monenlaisia kuluja, joihin et ehkä ole pystynyt varautumaan etukäteen. Ilmaisen palvelumme avulla kilpailutat haluamasi lainan nopeasti ja vaivattomasti. Varmistamme puolestasi, että löydät verkon monista vaihtoehdoista juuri sen parhaan.