Kohenna kotiasi?

*) Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %.
Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.


Lainaa kodin tarpeisiin

Olipa kyseessä hartaasti suunniteltu remontti tai äkillisesti eteen tullut hankinta, on suuri helpotus, jos rahoituksen saa järjestymään mahdollisimman vaivattomasti ja nopeasti. Meidän avullamme voit kätevästi kilpailuttaa haluamasi suuruisen lainan useilta pankeilta, vain yhdellä hakemuksella. Näin pääset itse keskittymään oleelliseen, ja me etsimme puolestasi juuri sen parhaan vaihtoehdon netin monista vaihtoehdoista.