Unelmien toteutukseen?

*) Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %.
Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.


Toteuta unelmasi edullisesti

Toisinaan unelmat on toteutettava silloin kun tilaisuus tulee kohdalle. Lainan turvin tämäkin voi olla mahdollista. Mistä ikinä haaveiletkin, löydät meidän kauttamme helposti juuri sinulle sopivimman vakuudettoman lainan, jonka avulla voit tehdä unelmistasi totta. Maksuton palvelumme kilpailuttaa puolestasi toistakymmentä erilaista lainantarjoajaa, vaivattomasti ja nopeasti.